Over Sharon

“Ik geniet van de verbindingen die ik heb met mensen. Het motiveert mij steeds meer als mensen in hun kracht komen te staan.”

JUST DO YOU!

Dit is mijn motto die ik in 2020 voorgenomen had. Het jaar waarin de wereld lam geslagen werd door de pandemie. Het jaar ervoor had ik een mooie organisatie verlaten. Tijdens de lockdown ging mijn persoonlijke ontwikkeling in een sneltreinvaart. Alsof ik noodgedwongen tot rust kwam. Door mijn nieuwsgierigheid werd dat proces in mezelf versneld. Ik aanschouwde gefascineerd wat er in de wereld gebeurde en voelde de noodzaak om van betekenis te zijn. Ik begon te schrijven. Zo ook een blog over keuzes maken en het volgen van je intuïtie. Het was mijn missie om mensen bewust te laten zijn dat ze een keuze hebben in het leven. Daar begon het mee en voor ik het wist ontstond Via Sharon: daar waar alles wie ik ben samen komt. Waar deskundigheidsbevordering en talentmanagement centraal staan. Waar ik met plezier en zingeving waarde wil creëren aan ieders werkgeluk, meer bewustwording en duurzaamheid en minder stress.

Als coach wil ik betrokken zijn zodat de coachee het beste uit zichzelf haalt. Vanuit een grote interesse in het levensproces van anderen zie en volg ik hun proces. Ik laat mensen in hun eigen kracht komen, door het ontdekken en gebruik te maken van hun eigen mogelijkheden en talenten.

Mijn missie is om de ander net dat stapje extra te laten zetten, waardoor hij/zij zelf verder kan en elke uitdaging fluitend aan kunnen gaan.

Wat zeggen mijn klanten

“Ik heb bij Sharon een traject van 3 maanden gevolgd. Ik liep zelf erg vast met wat ik wil op werkgebied en wist niet hoe ik dit zelf moest aanpakken of waar te beginnen. Ik was onrustig en had geen werkplezier meer. Sharon heeft mij zelf laten inzien dat de antwoorden al in mezelf zitten. Dit heeft mij een helder en duidelijk beeld gegeven wie ik ben als persoon, wat ik belangrijk vind, wat ik wil en wat ik te bieden heb, nu en in de toekomst. Sharon straalt positiviteit en rust uit en zet je aan het denken. Ik heb een fijne ontdekkingstocht gemaakt.” – Romana

“Ik ben een stap verder in mijn ontwikkeling.
Met Sharon heb ik een sollicitatie voorbereid. Doordat ze heel rustig is en aandachtig luistert wist ze snel tot de kern te komen. Met diverse oefeningen en het telkens evalueren weet ik wat mijn normen en waarden zijn en hoe deze het beste in beeld te brengen. En inmiddels ben ik aangenomen bij de Politie!
– Dinand

“Sharon’s aanpak geeft me niet alleen rust, maar vooral vertrouwen dat het goed komt. Ik heb de regie en dat voelt beter dan niets doen in deze onzekere tijd. Ik ben vrolijker en zie de toekomst met vertrouwen tegemoet. Sharon straalt rust uit maar zet mij AAN!!”Jacqueline

“Via de KLM Facebookpagina kwam ik terecht bij Sharon. Sharon had samen met een ex-KLM-collega een workshop georganiseerd voor cabinepersoneel om het heft weer in eigen handen te nemen, te zorgen voor innerlijke rust en aan de toekomst te werken. Dit sprak mij aan. Omdat ook ik een plan B wilde maken voor het geval ik boventallig zou worden. En omdat ik al twijfelde of ik überhaupt nog wilde vliegen maakte ik een afspraak met Sharon. Ik was zo zoekende, zo onrustig, zo onzeker. Maar Sharon leerde mij met behulp van gesprekken, tools en opdrachten mezelf te leren kennen, mijn wensen te vinden en mijn zelfvertrouwen terug te krijgen. De gesprekken waren in een ontspannen sfeer, binnen of buiten. Ze liet me helemaal mezelf zijn. Dat gaf zoveel vertrouwen! Sharon luistert naar je wensen en vult dat aan met haar kennis. Zelfs in haar vrije tijd komt ze nog met de juiste tips. Ik wist totaal niet wat ik zou willen na 18 jaar vliegen en hoe de arbeidsmarkt was, laat staan hoe te solliciteren! Ik leerde weer een cv en sollicitatiebrief op te stellen. Nu heb ik er een 2e baan bij waar ik ook mijn passie in kwijt kan. Ik ben weer rustig en weet wat ik wel en niet wil in de toekomst.

Ik ben Sharon zo ontzettend dankbaar voor alles!” – Fely

India Arie – Just Do You

Ik ben geïnspireerd door dit nummer. De tekst, de energie zeggen alles! De videoclip laat zoveel liefde, kleur en energie zien. Positive vibes! ❤️✨ Enjoy!

Wil jij ook samen met mij op ontdekkingstocht, klik dan hier voor meer informatie. Kan je niet wachten?! Maak een afspraak voor een gratis intakesessie!


‘The journey of a thousand miles begins with one step.’

lao tzu